hhg logo

Sorry, your browser does not support inline SVG.

Health_e Bonus Card
Ημερήσια νοσηλεία Ρομποτικής Αρθροπλαστικής ισχίου & γόνατος

Οι Αρθροπλαστικές Ισχίου και Γόνατος, τα τελευταία χρόνια, έχουν εξελιχθεί ραγδαία με την ανάπτυξη Τεχνικών Ελάχιστης Επεμβατικότητας, Minimal Invasive Surgery “MIS”, την είσοδο της Ρομποτικής υποβοήθησης MAKO και των Πρωτοκόλλων Ταχείας Αποκατάστασης Fast track. Ο συνδυασμός των τριών αυτών πραγμάτων είναι ό,τι πιο πρωτοποριακό και καινοτόμο στις αρθροπλαστικές σήμερα.

Με τις Τεχνικές Ελάχιστης Επεμβατικότητας, δεν κόβονται μύες ή τένοντες γύρω από το ισχίο, το τραύμα είναι ελάχιστο και η όλη επέμβαση γίνεται από μια μικρή τομή.

Αφού δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πλάνο για τον ασθενή, με τη βοήθεια της Ρομποτικής MAKO, o ρομποτικός βραχίονας το εκτελεί με απόλυτη ακρίβεια χιλιοστού, με τον έλεγχο πάντα του χειρουργού.

Με τα Πρωτόκολλα Ταχείας Αποκατάστασης Fast track, δεν χρησιμοποιούνται παροχετεύσεις, ουροκαθετήρες ή σωληνάκια, ο πόνος και η αιμορραγία ελαχιστοποιούνται και ο ασθενής ενθαρρύνεται να φάει και να πιει ελεύθερα και να γυρίσει στις φυσιολογικές του συνήθειες αμέσως, σαν να μην είχε υποβληθεί σε επέμβαση αρθροπλαστικής.

Τα πλεονεκτήματα είναι άφθονα. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

  • Εξιτήριο την ίδια ημέρα
  • Λιγότερος πόνος και αιμορραγία
  • Γρηγορότερη Αποκατάσταση

Δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ.